Beveiligingsstickers

Beveiligingsstickers zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Bedrijven kunnen met beveiligingsstickers aangeven dat zij camera’s hebben hangen. Particulieren kunnen aangeven dat zij een alarmsysteem hebben geïnstalleerd. De stickers zijn een zeer goedkope manier op inbrekers af te schrikken. De stickers zijn in ieder gewenst formaat te snijden en wij kunnen het plakgedeelte op de voor- of achterkant plaatsen.

Beveiligingsborden

Naast stickers, kunnen wij ook beveiligingsborden maken. Voordeel hiervan is dat deze beter geschikt zijn voor buitengebruik. De levensduur van deze beveiligingsborden is 15 jaar. Voorbeelden van deze beveiligingsborden kunnen zijn: verboden toegang, camerasysteem aanwezig of Whatsapp buurtpreventie.

Quickprint heeft de nieuwste machines om ieder gewenst ontwerp te maken. Wij leveren topkwaliteit op zeer korte termijn.

Wij kunnen beveiligingsstickers maken met de volgende technieken:
Digitaal printen: Deze techniek is ideaal voor beveiligingsstickers die binnen worden geplakt. Stickers die met digitaal printen worden gemaakt hebben voor buitengebruik geen lange levensduur. Wij raden voor beveiligingsstickers die buiten worden geplaatst dan ook altijd zeefdrukken aan.

Zeefdrukken: Deze techniek is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Beveiligingsborden kunnen wij in ieder gewenst formaat snijden en vervolgens voorzien van kleurvaste print. Voordelen van zeefdrukken zijn dat de beveiligingsborden kleurecht worden met een lange levensduur.

Prijzen beveiligingsstickers

Helaas kunnen wij u geen prijsindicatie geven via de website, aangezien iedere opdracht verschillende vereisten heeft. Voor een offerte raden wij u aan om te bellen naar 024 – 377 14 83 of om ons te mailen naar info@quickprint.nl.

Voorbeelden van beveiligingsstickers

Offerte Quickprint

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Quickprint