Technische machineonderdelen

Onze machines kunnen uiterst precies machine onderdelen lasersnijden en graveren. Door onze precieze werkwijze en het steriel kunnen werken, zijn wij een gewilde partij voor medische sector. 

Doordat wij twee soorten lasertechnieken in huis hebben, kunnen wij alles graveren. Zo kan onze CO2 laser hout, papier, vilt, kunststof en sommige metalen graveren. Terwijl onze fiberlaser uiterst geschikt is voor het fijnere graveerwerk om bijvoorbeeld aluminium en RVS te voorzien van de gewenste gravure.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag! Stuur een mail naar info@Quickprint.nl of bel ons op 024 – 377 14 83.

Machineonderdelen graveren en lasersnijden

Kosten graveren & snijden

Helaas kunnen wij u geen prijsindicatie geven via de website, aangezien iedere opdracht verschillende vereisten heeft. Voor een offerte raden wij u aan om te bellen naar 024 – 377 14 83 of om ons te mailen naar info@Quickprint.nl

Wat kunnen wij graveren en lasersnijden?

In het verleden hebben wij zeer diverse producten mogen graveren en lasersnijden. Ook uw project willen wij met veel plezier maken. Vraag een offerte aan of bel ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is lasergraveren?

Lasergraveren is een relatief nieuwe techniek om teksten of afbeeldingen permanent aan te brengen op een materiaal. Het verschil tussen lasergraveren en conventioneel graveren is dat bij lasergraveren de hitte van een laserstraal gebruikt wordt om de afbeelding aan te brengen in plaats van frezen, naalden of mesjes. De laser brengt bij lasergraveren een permanente verdiepte gravure aan die onuitwisbaar is. De kwaliteit van de gravure is enorm hoog door de precisie waarmee de laser kan worden aangestuurd.

De techniek is nauwkeurig, schoon, duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast kan er rechtstreeks een tekst of afbeelding op een materiaal of voorwerp worden aangebracht. Je hebt dus geen dragermateriaal als bijvoorbeeld een sticker nodig. Dagelijks graveren wij hout, leer, kunststof, aluminium en RVS.

Wilt u een ander materiaal gegraveerd hebben? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Graveren is niet alleen mogelijk in bijna alle soorten materialen. Wij kunnen ook de meest uiteen lopende vormen en formaten graveren. Van grote houten tafels tot sleutelhangers. De mogelijkheden van graveren zijn zo eindeloos en ook al verwacht u het misschien niet. Wellicht is lasergraveren wel de oplossing voor uw idee of product!

Wij kunnen ook uw product op maat lasersnijden. Alles is mogelijk!

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Laten we samen bouwen

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een passende offerte?

Quickprint