Digitaal drukken

Digitaal drukken is ook uitermate geschikt voor het drukken van leiding stickers, serienummer stickers en gevelplaten. Ook kan ieder product apart van elkaar geprint worden. Zo kunnen we bijvoorbeeld goedkoop stickers drukken met oplopende serienummers of met verschillende namen. Weet u niet zeker of digitaal drukken ook voor u een oplossing is? Bel ons op, wij helpen u graag verder. Heeft u enkel een idee? Onze ontwerpers staan voor u klaar. U ontvangt vervolgens een proefdruk en na akkoord kan het digitaal printen beginnen.

Kosten digitaal drukken

Helaas kunnen wij u geen prijsindicatie geven via de website, aangezien iedere opdracht verschillende vereisten heeft. Voor een offerte raden wij u aan om te bellen naar 024 – 377 14 83 of om ons te mailen naar info@Quickprint.nl

Wat kunnen wij digitaal drukken?

De producten hebben een hoge kwaliteit drukwerk en zijn op zeer korte termijn leverbaar. Vraag nu een gratis offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat. Liever nu iemand spreken? Geen probleem, wij staan voor u klaar.

Keuring stickers
Leiding stickers
Bedrijfs stickers

Reclameborden
Logo borden
Serienummer stickers

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Wat is digitaal drukken?

Digitaal drukken is de nieuwe manier van drukken. Alles kan full colour gedrukt worden en de resolutie van onze printer is ontzettend hoog. Bijkomend voordeel van digitaal drukken is dat u producten per stuk kunt personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan stickers met oplopende serienummers of met verschillende namen.

Wij hebben de nieuwste digitale printer. De printer is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van printkoppen en inkt. Deze twee dingen zorgen voor een ijzersterke combinatie op het gebied van printen. Daarnaast is de printer uitgerust met de nieuwste snijtechnologie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op.

Laten we samen bouwen

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een passende offerte?

Quickprint