Tagplates

Quickprint heeft de nieuwste machines voor het maken van tagplates. Hierdoor zijn wij snel in staat om uw order te verwerken. Doordat wij één van de meeste complete drukkerijen van Nederland zijn, kunnen wij ieder gewenst tagplate maken. Of het nu voor buiten- of binnengebruik is.

Wij kunnen typeplaatjes maken met de volgende technieken:
UV printen: Deze techniek is ideaal voor tagplates die binnen worden geplaatst. Tevens kunnen wij met deze techniek wit printen. De levensduur voor buiten is slechts vijf jaar en daarom raden we voor buiten tagplates de volgende twee mogelijkheden aan.

Lasergraveren en snijden: Doormiddel van een laser worden de tagplates op het juiste formaat gesneden. Vervolgens worden de plaatjes in een mal geplaatst en worden de tagplates voorzien van een gravure. De tagplates kunnen ook worden voorzien van montagegaten. Nog een groot voordeel van lasergraveren is dat de tagplates niet hetzelfde hoeven zijn (denk bijvoorbeeld aan oplopende serienummers). Deze techniek is ideaal voor machineplaatjes die buiten worden geplaatst.

Zeefdrukken: Voor grote oplages met dezelfde machineplaatjes raden wij zeefdrukken aan. De opstartkosten zijn hoger dan bij lasergraveren, echter betaald dat zich met grote partijen snel terug. Deze techniek is ideaal voor buiten- en binnengebruik.

Prijzen Tagplates

Helaas kunnen wij u geen prijsindicatie geven via de website, aangezien iedere opdracht verschillende vereisten heeft. Voor een offerte raden wij u aan om te bellen naar 024 – 377 14 83 of om ons te mailen naar info@quickprint.nl.

Voorbeelden van Tagplates

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Laten we samen bouwen

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een passende offerte?

Quickprint