Lasergraveren

Bij Quickprint bent u aan het juiste adres voor al uw graveerwerk in diverse materialen. Wij beschikken over de allernieuwste machines op het gebied van lasergraveren.

Verschillende technieken onder één dak

Wij zijn dé specialist op het gebied van lasersnijden, graveren, UV-printen en zeefdrukken. Door deze technieken te combineren kunnen wij zeer snel bedieningspanelen, frontplaten, controlpanels, typeplaatjes en machineonderdelen produceren.

Spoedleveringen

Wij hebben alles onder één dak. Zo kunnen wij ontwerpen, lasersnijden, graveren, printen, bedrukken en afwerken. Dit alles zorgt ervoor dat wij zeer snel kunnen leveren. Spoedleveringen zijn zeker mogelijk.

Graveren op locatie

Wij hebben Portable Graveermachines. Wij kunnen ook bij u op locatie machines en onderdelen voorzien van graveerwerk. 

Graveren in kleur

Onze MOPA graveermachine kan iedere gewenste kleur kleurvast graveren in diverse metalen.

Waarom Quickprint?

De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met u mee. Uw ontwerp of idee met ons bespreken? Bel 024 – 377 14 83 of stuur een e-mail naar info@Quickprint.nl

Kosten graveren

Helaas kunnen wij u geen prijsindicatie geven via de website, aangezien iedere opdracht verschillende vereisten heeft. Voor een offerte kunt u bellen naar 024 – 377 14 83 of mailen naar info@Quickprint.nl

Wat kunnen wij graveren?

In het verleden hebben wij zeer diverse producten mogen graveren. Ook uw project willen wij met veel plezier maken. Vraag een offerte aan of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Wat is lasergraveren?

Lasergraveren is een relatief nieuwe techniek om teksten of afbeeldingen permanent aan te brengen op een materiaal. Het verschil tussen lasergraveren en conventioneel graveren is dat bij lasergraveren de hitte van een laserstraal gebruikt wordt om de afbeelding aan te brengen in plaats van frezen, naalden of mesjes. De laser brengt bij lasergraveren een permanente verdiepte gravure aan die onuitwisbaar is. De kwaliteit van de gravure is enorm hoog door de precisie waarmee de laser kan worden aangestuurd.

De techniek is nauwkeurig, schoon, duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast kan er rechtstreeks een tekst of afbeelding op een materiaal of voorwerp worden aangebracht. Je hebt dus geen dragermateriaal als bijvoorbeeld een sticker nodig. Dagelijks graveren wij hout, leer, kunststof, aluminium en RVS.

Wilt u een ander materiaal gegraveerd hebben? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Graveren is niet alleen mogelijk in bijna alle soorten materialen. Wij kunnen ook de meest uiteen lopende vormen en formaten graveren. Van grote houten tafels tot sleutelhangers. De mogelijkheden van graveren zijn zo eindeloos en ook al verwacht u het misschien niet. Wellicht is lasergraveren wel de oplossing voor uw idee of product!

Wij kunnen ook uw product op maat lasersnijden. Alles is mogelijk!

 

Laten we samen bouwen

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een passende offerte?

Quickprint