Veiligheidsstickers

Veiligheidsstickers zijn cruciaal voor bedrijven. De veiligheidsstickers kunnen aangeven waar bijvoorbeeld een AED, brandblusser, oogspoeling of douche hangt. Tevens kunnen de veiligheidsstickers een nooduitgang aanduiden. De stickers kunnen wij in elke gewenste vorm snijden en binnen zeer korte termijn leveren. Mocht u nog geen ontwerp hebben, dan gaan wij daar graag mee aan de slag!

Deze stickers zijn een zeer goedkope investering om uw personeel duidelijk te maken wat verplicht is in de ruimte en waar men iets kunt vinden. Daarnaast zijn ISO pictogrammen verplicht om te gebruiken.

Veiligheidsborden

Naast stickers, kunnen wij ook veiligheidsborden maken. Voordeel hiervan is dat deze beter geschikt zijn voor buitengebruik. De levensduur van deze veiligheidsborden is 15 jaar. Voorbeelden van deze veiligheidsborden kunnen zijn: verzamelplaats aanduiding, plek aangeven waar men een AED kan vinden of diverse bouwplaats bordjes die aangeven dat een helm, schoenen of mondkapje verplicht is.

Quickprint heeft de nieuwste machines om ieder gewenst ontwerp te maken. Wij leveren topkwaliteit op zeer korte termijn.

Wij kunnen veiligheidsstickers maken met de volgende technieken:
Digitaal printen: Deze techniek is ideaal voor veiligheidsstickers die binnen worden geplakt. Stickers die met digitaal printen worden gemaakt hebben voor buitengebruik geen lange levensduur. Wij raden voor veiligheidsstickers die buiten worden geplaatst dan ook altijd zeefdrukken aan.

Zeefdrukken: Deze techniek is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Veiligheidsborden kunnen wij in ieder gewenst formaat snijden en vervolgens voorzien van kleurvaste print. Voordelen van zeefdrukken zijn dat de veiligheidsborden kleurecht worden met een lange levensduur.

Prijzen veiligheidsstickers

Helaas kunnen wij u geen prijsindicatie geven via de website, aangezien iedere opdracht verschillende vereisten heeft. Voor een offerte raden wij u aan om te bellen naar 024 – 377 14 83 of om ons te mailen naar info@quickprint.nl.

Voorbeelden van veiligheidsstickers

Offerte Quickprint

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Quickprint