Lasersnijden

Drukkerij QuickPrint is gespecialiseerd in het lasersnijden van diverse materialen. Wij zijn in staat om hoge kwaliteit te leveren op korte termijn. Dit kunnen wij mogelijk maken doordat wij de nieuwste machines tot onze beschikking hebben. We zijn dagelijks bezig met het snijden van een grote diversiteit aan producten en materialen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Kunststof lasersnijden

Diverse producten lasersnijden

Door dagelijks te snijden met een laser, hebben wij veel ervaring opgedaan is het lasersnijden van hout, kunststoffen, RVS, aluminium, staal en leer. Zeer strakke gevelbelettering is één van de producten die hieruit voort kan komen. Heeft u nog een ontwerp nodig? Onze ontwerper gaat graag samen met u aan de slag!

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Wat is lasersnijden?

Lasersnijden is letterlijk het snijden van materiaal met behulp van een krachtige laserbron. Met deze techniek kunnen zeer complexe en gedetailleerde vormen gesneden worden. Onze nieuwste machines kunnen tot wel 0,01mm nauwkeurig snijden.

Het aansturen van de laserbron is digitaal en zorgt ervoor dat ieder gesneden element steeds weer exact hetzelfde is. Door de lage voorbereidingskosten worden ook kleine series interessant. Onze lasermachine biedt de mogelijkheid om zeer accuraat en gedetailleerd te lasersnijden in onder meer hout, metaal, kunststof en leer.

Lasersnijden én graveren gecombineerd passen we veel toe bij het personaliseren van producten. Denk hierbij aan een gegraveerd logo of persoonlijke teksten in een snijplank of lederen schort. Ook wordt de techniek veelvuldig toegepast voor gevelbelettering.

Laten we samen bouwen

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een passende offerte?

Quickprint